..

КОРОНА
Дентал

Мисија и визија - Од идеја до реализација
Стоматолошкиот центар Корона Дентал е основан во 2011 година. Со текот на годините, истрајната и професионална работа, доведува до издигнување и усовршување, опременост по највисоки светски стандарди, примена на современи терапевтски методи со модерни технолошки остварувања, нудејќи широк спектар на дентални услуги. Денес, Корона Дентал нуди услуги на пациенти од нашата земја и пациенти од многу европски држави, па и пошироко. Со стекнатата репутација за високо квалитетни стоматолошки услуги, горди сме и благодарни за многубројните пациенти кои секојдневно и месечно доаѓаат кај нас, доверувајќи го сопственото здравје во наши раце. Вашата доверба е наша обврска – тоа е нашето мото, што нè води секојдневно едно скалило повисоко.
Image


ЛОКАЦИЈА КоронаДентал

Корона Дентал се наоѓа во Гевгелија, мал град со совршена географска положба во југоисточниот дел од нашата земја долж повардарието. На самата граница со Грција (Евзони – Богородица), Гевгелија е регионална крстосница што го поврзува Скопје преку автопатот со Белград, Загреб и Софија, оддалечена 70км од Солун и 165км од Скопје и поврзана преку жезничката пруга со јужниот сосед ја означува како централен град во регионот. Нашата ординација се наоѓа на десната страна при самиот влез во градот на улица Булевар бр.12.

Да се запознаеме

Ние сме тимот одговорен за вашата насмевка. Го почитуваме етичкиот код за работа, се гордееме со високите морални вредности и стручноста во услугите што ги нудиме. Вашата насмевка е наша одговорност!

- Костадин Кангов
- Костадин КанговСпецијалист по стоматолошка протетика
- Елена Кангова
- Елена КанговаСтоматолог
- Добрила Кангова
- Добрила КанговаСтоматолог

Нѝ значи многу вашата насмевка!

Корона Дентал нуди услуги на пациенти од нашата земја и пациенти од многу европски држави, па и пошироко. Со стекнатата репутација за високо квалитетни стоматолошки услуги, горди сме и благодарни за многубројните пациенти кои секојдневно и месечно доаѓаат кај нас, доверувајќи го сопственото здравје во наши раце. Вашата доверба е наша обврска – тоа е нашето мото, што нè води секојдневно едно скалило повисоко.

Орално здравје и профилакса
Протетика
Орална хирургија
Имплантологија
Парадонтологија
Ортодонција
Естетска стоматологија
Ендодонција
Дигитална рендгенографија
Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search